“Innovation Lab har de seneste 15 år hjembragt teknologier fra hele verden, der giver en hands-on fornemmelse for det nyeste og det næste.”

Brancher bliver konstant forandret af ny teknologi, der for mange kommer helt uventet – et besøg i vores demolab giver en fornemmelse af, hvor den teknologiske disruption kommer fra – altså, hvad påvirker DIN branche de næste år. Det indeholder de nyeste teknologier, og alt fra de største teknologiproducenter i verden til de helt små opfindere rundt omkring. Dette har Innovation Lab gennem de seneste 15 år hjembragt fra hele verden, hvilket er med til at give en hands-on fornemmelse for det nyeste og det næste. Lad derfor et demolab fortælle dig om alt fra Stemmestyring, Virtual Reality, Quantified self, Emotional Data til 3D print, Smart Home, Internet of Things og meget mere.

Vi tager dig på rundtur i udviklingens overhalingsspor, og byder på indsigtsfulde fortællinger, hands-on-udforskning og afprøvning af fremtidens teknologier. Hver måned kommer der nye og interessante teknologier i demolab, leveret direkte fra vores samarbejdspartnere, som på hver sin måde har en ny vinkling på temaerne  i den teknologiske verden.

Tilmeld dig Innovation Labs nyhedsbrev allerede nu og gå ikke glip af næste måneds teknologi! Klik her.

HACKS by Innovation Lab Info Logo

Et demolab event fungerer som et “roadshow”, hvor vi kommer ud til jer, og fremviser tech fra hele verden opstillet i temaer. Fremvisningen foregår som en stand hvor deltagerne kan få “hands-on” erfaringer med de forskellige teknologier. Det kan vare fra 2 til 6 timer, samt over flere dage, alt efter ønske, hvor deltagerne har mulighed for at gå til og fra standen.

Book nu

Forrige Events

Igennem årene har vil afholdt demolab events for stolte scandinaviske virksomheder, der tæller  fra smv’er til store organisationer. Vi har desuden deltaget ved flere forskellige større events / expo’s, herunder HI-messen.

… så fedt at teknologierne kom til os! I en travl hverdag er der ikke altid plads til at opsøge tingene selv.

Grundfos

… virkeligt et fedt koncept!

Pressalit

… det at få lov til at se teknologierne i virkeligheden og røre ved dem gav den sidste dimension.

Grundfos

… det her er uden tvivl den stand jeg har brugt mest tid ved.

Deltager, Technomania

… inspirerende at få en hands-on oplevelse af produkterne fra de firmaer man investerer i, eller har tænkt sig at investere i.

Deltager, Formuepleje event

Nuværende Fokus

Selve indholdet i demolab afspejles af, og opdateres i forhold til de trends der sker i overhalingssporet, og pt. fokuserer demolab specielt på følgende områder;

Zero UI

Det bliver større end multitouch, mener Amazon. Google og Samsung er også med, og indtil videre synes Siri dog mere irriterende end revolutionerende – men vi tager et kig om hjørnet og arbejder med stemmestyring i produktionen, samt vores egen lille AI receptionist på kontoret.

Oplev produkter som: Amazons forskellige produkter, Google Home og Jibo, m.m.

Materialer

Plastic, du kan smide på komposten, koralrevs-dæk eller supermagneter. Materiale Forskningen er langt med at bringe os nye basismaterialer til fremtidens vilde produkter. – øldrikkerer på festival kan nu være med til at holde på varmen i dit hus.

Oplev produkter som: EverUse isolering, Trådløs strøm og Programmable magnets, m.m.

Emotionel data

Det er ikke længere nok kun at få data fra produkter eller produktion – nu skal du kunne trække data på dine slutkunders følelser og fornemmelser, i realtid. Se de nye hjernelæsere og teknologier for mood recognition eller høstere af følelses-data – selv øl-etiketter kan nu læse din sindstilstand.

Oplev produkter som: Nicomimi og  Black beer label, Thync, m.m.

Produkt personalisering

Vi kan selv bestemme smag og etiketter på sodavand og øl – så når produkter generelt kan “tweakes” efter vores smagsløg og data blandet med digitale produktionsformer, melder fornemmelsen sig af, at der måske ikke er så stor en fremtid som fortid for massefremstilling.

Oplev produkter som: Paragon fra FirstBuild, MycoFoam og Crafted By, m.m.

demolab temaer
Stemmestyring Personalisation
Emotional Data Internet of Things
Health Virtual Reality
Sustainability 3D print
Maker Tech Materialer
Smart Home Quantified self
AI AR

Kontakt os nu